vineri, 17 iulie 2009

Voronin a comandat filmul si SIS a executat.Violurile de la militie dezvaluite de un preot

Publicatia Jurnal de Chisinau scrie vineri ca filmul in care un barbat prezentat ca fiind consulul roman la Chisinau, Ion Nuica, intretinand relatii sexuale cu o tanara, ar fi o comanda a presedinteluil Voronin, pusa in aplicare de serviciile speciale moldovene SIS. Mai multi specialistii in astfel de actiuni citati de publicatie sustin ca autoritatile moldovene au recurs la asemenea actiuni pentru a fi utilizate in scop politic in campania electorala. Ei spun ca aceste imagini vor fi valorificate pana la saturatie in randul alegatori impotriva Romaniei si a miscarii de eliberare nationala din Basarabia.
"Intreg momentul a fost filmat de SIS in scop de santaj si cum Nuica a rezistat acestuia, autorii au difuzat filmul pentru a prejudicia imaginea Romaniei", sustine "Jurnal de Chisinau".Ziarul anunta ca a reusit sa afle cine este tanara cu care consulul roman Nuica intretinea relatii sexuale in filmul postat pe internet, insa deocamdata prefera sa nu dezvaluie numele acesteia. Ea are 23 de ani, este originara dintr-un raion din sudul Republicii Moldova, provine dintr-o familie instarita si este descrisa de cei care o cunosc ca fiind "bruneta si foarte frumoasa". "Desi neaga, ea pare sa aiba un trecut tumultuos, pe seama ei circuland diverse barfe cum ca ar fi dansat in cluburile de noapte din Chisinau, iar de la fostul loc de munca ar fi fost concediata, la fel, din cauza comportamentului libertin", se spune in articol.Desi avea un profil deschis pe un site de socializare rusesc, de la izbucnirea scandalului tanara in cauza si-a retras toate fotografiile de pe acest site si orice informatie despre ea, iar apropiatii sai spun ca si-a schimbat inclusiv numarul de telefon, mai scrie publicatia. Autorul articolului sustine ca a discutat cu fata respectiva, dar ea a negat ca ar fi cea din imaginile aparute si ca va organiza o conferinta de presa pentru a raspunde oficial la toate acuzatiile ce i se aduc.

Violuri in subsolurile militiei


Puplicatia mai sustine ca preotul Pavel Borsevschi, parohul bisericii "Sfantul Dumitru" din Chisinau, a facut cateva dezvaluiri socante in legatura cu abuzurile politiei moldovene asupra tinerilor arestati dupa manifestatia din 7 aprilie care a degenerat in violente in masa, ceea ce a condus ulterior la represiuni fara precedent in Republica Moldova. Una dintre fete, povesteste el, a fost violata chiar in fata prietenului ei, cu scopul de a-l intimida. "Acesta mi-a spus ca se va razbuna si a fost foarte greu sa-l conving sa nu faca nimic, sa renunte la atitudinea agresiva, pentru ca raul nu cu rau se indreapta", a spus parintele Borsevschi, regretand ca autoritatile nu doresc sa faca lumina in cazul acestor abuzuri. El sustine ca sunt multe alte cazuri de acest fel, dar care inca nu sunt cunoscute public."Ele (autoritatile) cunosc foarte bine cum au fost batjocoriti acesti tineri. I-au tinut cate 14 intr-o celula de doua persoane si i-au batut. Cum poti sa apesi cu cizma, cu bocancul pe organele genitale si sa spui: "Sa nu mai aveti samanta de neam?!", a spus indignat parintele Borsevschi, exclamand: "Vai de capul vostru, domnilor din Ministerul de Interne!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Dofollow Banner