luni, 22 februarie 2010

Despre Iliescu si calaii din subordinea sa

Dezvaluirile ziuaveche.ro: circa 80% din mortii si ranitii de la Revolutie au fost impuscati dupa data de 22 decembrie 1989 cand Ceausestii au fugit, iar conducerea tarii a fost preluata de Ion Iliescu si camarila sa, fara ca unitatile Armatei sa fie retrase. Dimpotriva, CFSN a tinut Armata pe strazi, iar unele trupe au fost manipulate astfel incat unitatile militare sa se impuste intre ele, iar cetatenii chemati sa apere sedii de stat care nu erau atacate de nimeni, sa cada victime ale gloantelor militarilor sau a unor civili neinstruiti carora li s-au impartit in mod iresponsabil arme.

Criminalii lui Iliescu: Dinca, Postelnicu si Barbu Petrescu


Dinca, Postelnicu si Barbu Petrescu au ordonat Armatei impuscarea si calcarea cu tancurile a demonstrantilor de la Intercontinental, in seara de 21 decembrie 1989. Decizia luata in fata hotelului: „Sa se traga in rebeli, sa se termine odata!”
Sutele de morti si raniti din noaptea dintre 21 – 22 decembrie 1989 au fost ordonate de generalul Ion Dinca, zis „Te-Leaga” - fost membru al Biroului Permanent al Consiliului Politic Executiv al PCR, responsabil pe Armata; de Tudor Postelnicu - fost ministru al Internelor si de Barbu Petrescu - fostul primar al Capitalei.
Asta reiese dintr-o declaratie incendiara care a stat ascunsa in fisetele Procuraturii Militare Bucuresti din data de 25 ianuarie 1990 si pana in prezent.
Declaratia apartine col (r) Florin Mares, de la UM 01315 Bucuresti, care avea sarcina sa transmita ordinele Consiliului de Stat catre trupele militare masate in centrul Capitalei, cu misiunea de a-i anihila pe demonstrantii anticomunisti si anticeausisti iesiti in strada pentru a-si castiga libertatea. Declaratia a fost data la 25 ianuarie 1990 in fata unui colonel de justitie – procuror in Procuratura Militara Bucuresti (vezi facsimil). Ulterior, in ianuarie 1990, oamenii lui Ion Iliescu au incercat sa-l declare „fara discernamant” pe ofiterul Florin Mares, cand acesta a incercat sa avertizeze ca omorurile de dupa 25 decembrie 1989, comise de unitatile militare care se impuscau intre ele, riscau sa duca la incriminarea militarilor Armatei.

vezi material intergral la: http://ziuaveche.ro/principalele-stiri/851

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Dofollow Banner