marți, 20 ianuarie 2009

Trustul Realitatea-Catavencu anunta mariri de salariu si pastrarea angajatilor

Conducerea trustului Realitatea-Catavencu a anuntat oamenii din grup ca va evita sa urmeze exemplul companiilor care au decis sa-si protejeze business-ul prin concedieri sau micsorari de salarii. Dimpotriva, salariile in lei vor creste.

Board-ul grupului s-a consulat cu actionarul majoritar, adica Sorin Ovidiu Vantu, si a hotarat ca nu va reduce personalul sau salariile. Mai mult, salariile calculate in lei vor fi indexate, din februarie, cu 11% pentru primul semestru din 2009 si e posibil sa existe si alte indexari, daca leul se devalorizeaza in continuare.

De asemenea, din nota conducerii reiese ca toate operatiunile si proiectele grupului vor continua in acest an. Cu alte cuvinte, nu se inchide nimic si e posibil sa apara lucruri noi.

Semnalul lui Vantu e clar: e criza, dar principalul nostru atu sunt oamenii si intentionam sa-i pastram. O decizie care va da, probabil, rezultate pe termen mediu si lung, reflectandu-se in calitatea produsului editorial.

sursa: http://www.jurnalismonline.ro/?p=1738

Un comentariu:

  1. Nu. De fapt strategia e 'fidelizarea' oamenilor prin bani. Iar oferta mult prea generoasa de bani nu face decat sa-i tina acolo, ei ne mai putand sa se duca nicaieri in presa pe un salariu similar. La prima vedere scopul e atins. Numai ca acei oameni raman nemultumiti, chiar si cu salarii enorme, iar randamentul nu este la nivelul dorit. Si stiu ce vorbesc :)!

    RăspundețiȘtergere

 
Dofollow Banner