marți, 23 noiembrie 2010

Aveti de gand vreodata sa inarmati corespunzator Armata Romana?

Cred ca mai multi militari ne mor acasa decat in teatrele de operatii din cauza echiparii deficitare si anacronicea soldatilor nostri. Poate cretinii care ar trebui sa aiba grija de acest lucru ar trebui sa nu se mai gandeasca atata la comisioane si spagi si sa dea militarilor, vreodata, armament decent! Cred ca am tot obosit sa fiu diplomat pe acest subiect...


Marţi, 23 noiembrie, în jurul orei 12.30, în timpul desfăşurării unui exerciţiu tactic cu trageri de luptă, în Poligonul Cincu, s-a produs explozia unui proiectil în ţeava unui aruncător de 120 mm, în urma căreia trei militari şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi. Cei şase militari, cu gradul de caporal, fac parte din Batalionul 26 Infanterie „Neagoe Basarab”. Militarii răniţi au fost evacuaţi către spital, în prezent starea lor fiind stabilă. Conform procedurilor legale, a fost sesizat Parchetul Militar, iar şeful Statului Major al Forţelor Terestre a numit o comisie de cercetare a împrejurărilor producerii acestui eveniment grav.
Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea şi conducerea armatei îşi exprimă profundul regret pentru pierderea vieţii celor trei camarazi şi urmăresc cu atenţie evoluţia stării de sănătate a militarilor răniţi???!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Dofollow Banner