luni, 23 februarie 2009

Romanii se pregatesc sa iasa in strada in Italia

Noul decret-lege va scoate comunitatea romaneasca in strada. Romanii sunt decisi sa arate ca nu infractionalitateareprezinta poporul roman iar majoritatea covarsitoare de 99% dintre romanii aflati in Peninsula traiesc si muncesc in Italia pe baze corecte. “Avem novoie de manifestatie generala a romanilor, o manifestatie a demnitatii. Acea parte de 99% de romani cinstiti si corecti, cei care nu tin prima pagina a ziarelor, trebuie sa arate ca exista. Italia acuza Romania ca trimite delicventii in aceasta tara, dar cum se poate la tine in tara ca un mafiot cautat de 40 de ani, care traia intr-un satuc unde si mustele se cunosteau, chiar sub nasul statului sa vii sa vorbesti urat de comunitatea romaneasca doar pentru ca ai interese politice”, mi-a declarat secretarul general al Partidul Identitatea Romanesca, Mihai Muntean.


cateva pasaje din interviul cu Mihai Muntean:


Care este atmosfera in Italia?

Multi dintre noi putem spune ca nu avem probleme dar in pe fondul recentelor evenimente atmosfera este agitata. Populatia italiana da semne de nemultumire in contextului actualei crize economice dar si din cauza a mediatizarii in exces a infractiunilor izolate ale unor romani. Presa italiana exagereaza mult si cauta senzationalul si acest fapt reprezinta un mare pericol in incita oamenii. Se arunca in prima pagina cuvantul roman legat de delicventa cu atata insistenta.

Credeti ca acest fenomen este coroborat si cu factorul politic?

Da, cred ca da. Nu cred neaparat intr-un mare conspiratie dar este adevarat. Fiecare parte politica tinde sa isi portejeze si sa isi atraga electoratul prin diverse mesaje

Odata cu adoptarea noului decret exista o stare de panica in sanul comunitatii romanesti ? Se tem pentru siguranta lor?

Sunt convins ca se tem pentru ca ti se poate intampla sa nimeresti intr-o imprejurare in care sa fii luat la bataie doar pentru faptul ca esti roman

Stiti cumva s-au format deja aceste patrule?

Stiu ca se vor forma. Avem informatii ca in nordul Italiei deja functioneaza astfel de patrule. Personal nu cred in aceste patrule pentru ca este o delegitimare a statului Este un semn de slabiciune a statului. Un stat care se bazeaza pe pensionari care sa asigure siguranta publica mi se pare unul slab (...)

Ce parere aveti despre sterilizarea infractorilor ceruta de domnul minsitru Calderoli si Alessandra Mussolini?

Avem novoie de manifestatie generala a romanilor, o manifestatie a demnitatii. Acea parte de 99% de romani cinstiti si corecti, cei care nu tin prima pagina a ziarelor, trebuie sa arate ca exista. Italia acuza Romania ca trimite delicventii in aceasta tara, dar cum se poate la tine in tara ca un mafiot cautat de 40 de ani, care traia intr-un satuc unde si mustele se cunosteau, chiar sub nasul statului sa vii sa vorbesti urat de comunitatea romaneasca doar pentru ca ai interese politice.


Vezi mai multe in ZIUA de maine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Dofollow Banner