miercuri, 23 septembrie 2009

Corlatean merge la Chisinau


Presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, Titus Corlatean, urmeaza sa se intalneasca astazi la Chisinau cu presedintele interimar al R. Moldova, Mihai Ghimpu, care este si presedintele Parlamentului, dar si cu premierul desemnat, Vlad Filat, in cadrul unei vizite oficiale pe care o intreprinde la Chisinau, anunta Agerpres.
Corlatean s-a intalnit la Chisinau si cu presedintele comisiei pentru politica externa din Parlamentul de la Chisinau, Igor Corman, la invitatia caruia se afla in Republica Moldova. El a anuntat ca va avea intrevederi cu Ghimpu, Filat, dar si cu presedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, si, eventual, cu liderul Aliantei Moldova Noastra, Serafim Urecheanu, prim-vicepresedinte al Parlamentului.
Vizita oficiala a lui Titus Corlatean la Chisinau este prima a unui demnitar roman dupa normalizarea relatiilor cu R.Moldova si ridicarea vizelor impuse cetatenilor romani de catre fostul presedinte comunist Vladimir Voronin. Vizita se desfasoara la invitatia omologului sau Igor Corman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Dofollow Banner