marți, 15 septembrie 2009

Testamentul lui Voronin

Vladimir Voronin si-a exprimat ieri intr-o conferinta de presa doua dorinte pe care viitoarea putere sa le duca mai departe: problema indemnizatiilor catre cetateni si rezolvarea problemei transnistrene. Voronin a amenintat voalat ca exista sansa declansarii de anticipate in urma unui esec al negocierilor preconizate cu reprezentantii AIE. Liderul Legislativului de la Chisinau Mihai Ghimpu a dat ca lucru sigur ridicarea vizelor pentru romani pana la finele saptamanii, acest fapt fiind doar o problema minora de ordin tehnic.

Amenintarea anticipatelor

Presedintele demisionar al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a tinut ieri, la Chisinau, o conferinta de presa in care a transmis un mesaj duplicitar referitor la intentia comunistilor de a preda puterea Aliantei pentru Integrare Europeana (AIE).
In paralel, Voronin a amenintat AIE ca se va face responsabila de provocarea unor noi alegeri anticipate in cazul ca nu se va ajunge la un consens cu privire la doua proiecte de consens initiate de comunisti referitoare lupta impotriva crizei economice si solutionarea conflictului transnistrean.




mai mult la: http://www.ziua.net/display.php?data=2009-09-16&id=258641

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Dofollow Banner