marți, 4 august 2009

Celebrity death match. Mazare vs Udrea cu ANI in rol de arbitru. Fight!

Uite ca au gasit in sfarsit o chichita sa il dea jos pe Mazare. Oricum Mazare e de departe cel “vizibil” primar din tara. Ba apare in uniforma Wehrmacht-ului, ba sparge farfurii pe la TV, ba danseaza samba fund in fund cu braziliencele sale ... si tot asa. Acum, in sfarsit are si ANI are o utilitate pe care o arata din plin. S-a pus sa scotoceasca prin dosarul lu' Mazare, poate poate gasesc o buba, doua. Si au gasit-o. Din 2003. Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat ca primarul Constantei, Radu Mazare, s-a aflat in stare de incompatibilitate, in perioada 23 aprilie 2003 - 6 noiembrie 2003, intrucat a detinut si exercitat concomitent atat functia de primar, cat si pe cea de administrator la societatea SC Nisipuri SA Constanta, scrie intr-un comunicat al ANI. Pai bine ma nene ... si acum vrei sa aplici o sanctiune retroactiv, in lipsa eficientei tale la zi, ca institutie creata cu surle si trambite si care e atat de laudata la Bruxelles doar pentru faptul ca exista? Asa vrem noi sa facem reforma in justitie? Asa vrem sa scapam de monitorizare sau mai rau de clauza de salvgardare?


In comunicat mai zice ca potrivit prevederilor art. 47 alin. 3 din Legea nr. 144/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, fapta persoanei cu privire la care s-a constatat starea de incompatibilitate constituie temei pentru eliberarea din functie sau, dupa caz, constituie abatere disciplinara si se sanctioneaz` potrivit reglementarilor aplicabile demnitatii, functiei sau activitatii respective. Cu alte cuvinte s-a gasit temei legal pentru ca Mazare sa zboare de la Primarie. Sincer, alta metoda nu cred ca ar fi fost, la scorurile pe care le obtine cand vine vorba de reinnoirea mandatul de edil. Daca PD-L a vrut sa ii plateasca PSD-ului o polita pentru Ridzi, acuzandu-l pe Nemirschi de acelasi lucru, acum se pare ca Udrea este pe post de Ridzi iar Mazare in locul lui Nemirschi. Macar un lucru e clar, politica damboviteana e ca boxul... aceleasi meciuri, categorie diferita!

UPDATE: Mazare a iesit cu o declaratie in care sustine cu documente ca este o eroare a Registrulului Comertului si el nu este decat actionar la firma la care fac referire cei de la ANI, si nu administrator. El a mai spus ca nu este decat o manevra a "slugilor politice ale lui Basescu de la ANI" care nu i-au dat nici macar un telefon sa il intrebe despre aceasta situatie si ca au dat verdictul in baza unor probe incomplete. Si acum vine intrebarea mea, pai bine bre nea Mazare, da' care era scopul, sa isi faca treaba dupa un tipar deontologic sau sa iti strice matale imaginea si sa te mai tranteasca un pic (nu ca nu ai merita, da' pe alte considerente)?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Dofollow Banner