joi, 13 august 2009

O sa reformeze Udrea turismul romanesc, cand Vitoria Lipan il va gasi viu pe Nechifor pe drumul ala pe care se chinuie ea sa il reconstitutie

Povestea de mai jos parca imi aduce aminte de coalitia de guvernamant PSD-PD-L. Desi toti stiu ca s-a nascut moarta, ei tot incearca sa o duca pana la capat, scremandu-se continuu sa o resusciteze. Boc seamana tot mai mult cu Vitoria Lipan care desi stie ca alianta este de mult moarta si ingropata, tot se chinuie din rasputeri sa o scoata la liman impreuna cu Nechifor ...aaa, pardon Mircea, Geoana bineinteles. Coalitia e moarta, traiasca bine coalitia! cum ar zice un clasic in viata ...

Si acum stirea zilei:

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, si ministrul Turismului, Elena Udrea, vor sa refaca "Drumul talienilor" de la Malini la Borca, traseul strabatut de Vitoria Lipan in romanul "Baltagul".
Flutur a declarat, joi, la Pojorata, in cadrul unei conferinte de presa, ca ministrul Turismului se va afla sambata in judetul Suceava pentru a participa la o serie de manifestari, printre care lansarea proiectului "Drumul Talienilor" si Festivalul National al Pastravului de la Ciocanesti.
El a spus ca Elena Udrea va fi prezenta la Malini, localitate de unde provine mama acesteia, unde va avea loc lansarea proiectului "Drumul Talienilor", care presupune modernizarea drumului judetean Malini - Borca.
Acest drum, care face legatura intre judetele Suceava si Neamt, traverseaza Muntii Stanisoarei, iar in varful muntelui se afla Crucea Talienilor. Traseul este cel strabatut de Vitoria Lipan in romanul "Baltagul" al lui Mihail Sadoveanu.
Totodata, Udrea este asteptata sa participe si la Festivalul National al Pastravului, organizat in comuna Ciocanesti, pe raul Bistrita Aurie.
Potrivit lui Flutur, ministrul Turismului ar urma sa se deplaseze sambata si la Gura Humorului la receptia lucrarilor la o partie de schi construita printr-un proiect PHARE, precum si la Campulung Moldovenesc unde se vor incepe procedurile pentru constructia unei noi partii de schi pe platoul Rarau.

(via Agerpres)

Caricatura ZIUA: Catalin Zaharia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Dofollow Banner