marți, 31 martie 2009

Basescu l-a facut mare pe Badin... mai mare!

Atata a asteptat jurnalistul antenist. Cred ca in fapt astepta de ceva vreme sa ii zica Basescu ceva pentru a se putea victimiza fata de atacul verbal furibund al "omului suprem", asa cum chiar domnia sa il caracterizeaza. De fapt e un cliseu care circula pe holurile din Baneasa a Antenelor.
Educatul jurnalist, care pretinde ca mai e si "deontolog", asta ca sa il citez pe colegul sau de trust, Mircea Badea, zice pe forumul blogului sau personal (care in fapt e stipendiat de la Imparatie) ca mama sa "l-a invatat sa respecte si betivii, idotii si mitocanii".
Pai bine "bai" domnule Badin, te-as intreba eu umil, una zici alta faci? parca aveai educatie aleasa, n'asa? Alta poanta draguta a ziaristului a carui onoare a fost patata de Basescu este chiar poza de la articolul respectiv. Acolo, domnul Badin il are imortalizat pe Basescu langa rege Cioaba al tiganilor, poza cu care ziaristul deontolog incearca sa asocieze subtil imaginea lui Basescu cu cea a tiganilor. Deci ce sa intelegem de aici, ca tiganii sunt si ei "betivi, mitocani sau idioti"? sau ca Basescu este tigan prin gestul verbal pe care l-a facut? Oricum aceasta asociere mie imi da a discriminare iar pentru domnul jurnalist cu staif nu e chiar kuser.
De data aceasta Badin merge curajos si mai departe si afirma, raspunzandu-le catorva forumisti care il cam trag de urechi, ca Traian Basescu a numit una dintre amantele lui la conducerea unui minister cu trimitere directa la Elena Udrea. Eu nu il contrazic, dar trebuie facuta dovada. Inca doua trei afirmatii din acestea grave si pe care nu le poate dovedi (ca daca putea o facea de mult) si cred ca risca si un proces de calomnie. Asa ziaristi deontologi sa tot avem si apoi se intreaba "badinii" de ce sunt etichetati drept tonomati. Pai va zic yo ... pt ca nenea Badin primeste cam 7.000 de euro pe luna pt a poza in aceasta ipostaza din cate am auzit ... bineinteles, de pe surse avizate.

p.s. nu imi place sa ma iau de colegii din presa, da' mai stiu ca adevarul nu e proprietatea nimanui si nici Badin nu e tocmai usa de biserica. Nu il scuz pe Basescu pentru ca are antecedente urate dar de data asta se exagereaza. Si retalierea asta exagerata care se justifica la modul talionic nu e chiar sanatoasa.

Traim noi Romania, da' asta nu ne impiedica sa mai avem si obraz si sa ne facem meseria cum trebuie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Dofollow Banner