luni, 23 martie 2009

EBA se da pe net

Candidatul independent la alegerile pentru Parlamentul European Elena Basescu isi va lansa site-ul personal in maximum 10 zile, se arata intr-un comunicat remis, luni, presei de staff-ul de campanie al acesteia.
"Precizam ca orice alt site care foloseste numele sau este un produs fals", se arata in comunicatul citat, semnat Biroul de presa al Elenei Basescu. Biroul de presa al Elenei Basescu ? Hai nu pe bune!
In urma cu aproximativ 10 zile, presa centrala a relatat despre faptul ca Elena Basescu si-a facut blog, primul material fiind o replica dura pentru jurnalistii care i-au criticat candidatura pe listele Partidului Democrat-Liberal (PD-L).
Elena Basescu a negat insa, ulterior, ca blog-ul i-ar apartine, precum si faptul ca ar fi autoarea materialului respectiv, intitulat "Nu ma tem de voi!".
Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, care a ocupat functia de secretar general al Organizatiei de Tineret a PD-L, a anuntat, saptamana trecuta, ca va demisiona din partid pentru a candida ca independent, deoarece nu doreste "ca tatal ei sa fie acuzat de nepotism" si nici ca PD-L "sa fie pus in situatia de a alege intre ea si intelectuali".

(via Agerpres)

foto: Mircea Paun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Dofollow Banner