luni, 2 martie 2009

“Stancev” reloaded . De data asta in varianta MApN

Un subofiter al Ministerului Apararii Nationale, Achim Floricel, a fost retinut, pentru 24 de ore, sub acuzatia de tradare, prin transmitere de secrete, potrivit Realitatea TV, citand un comunicat al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Iar un cetatean strain, bulgarul Zicolov Marinov, a fost retinut sub acuzatia de spionaj. Culmea e ca bulgarul lucra la randul lui pentru un stat "nealiat". Cetateanul bulgar ar putea avea doar cetatenie bulgara si sa fie dintr-o tara din spatiu CSI. Este curios insa de ce au fost demascati, sa aiba oare vreo legatura cu “Diversiunea Ciorogarla” ?

p.s. la o rapida cautare pe google Achim Floricel (in cazul in care vorbim de aceeasi persoana) ar putea fi locuitor in sectorul 3 al Capitalei si sa aiba o somatie de la Directia Taxe si Impozite. O fi avand si el ca tot omul datorii si s-o fi gandit ca ar fi vremea sa isi ia un extra-job. Glumesc, bineinteles!

http://209.85.129.132/search?q=cache:De713UZpUB4J:www.ditl3.ro/formular_colectiv.asp%3F%26offset%3D50%26offset%3D150+achim+floricel&hl=en&ct=clnk&cd=10

Va urma ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Dofollow Banner